Wie is Tine?

Hallo, ik ben Tine. Ik werk reeds meer een 14-tal jaar als all-round digital marketeer met een brede ervaring in SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (betaald adverteren), Social media, Google Analytics, E-mailmarketing…

Ik heb enkele jaren achter de rug als online marketeer in verschillende marketing bureau’s waar ik de eer had om te werken voor diverse A-merken, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast ging ik enkele jaren aan de slag als in-house marketeer bij een Europese webshop. De passie voor e-commerce is duidelijk aanwezig met ook twee webshops in eigen beheer.

Door zelf een eigen webshop (twee zelfs) op te starten, kreeg ik meer voeling met het echte ondernemen. Het volledige verhaal van A tot Z heb ik zelf uitgewerkt. Ik maak graag gebruik van die kennis om andere ondernemers te helpen met de uitbouw van hun online verhaal.

Daarnaast is fotografie een passie van mij. Al van kinds af aan was ik getriggerd door het fotograferen. Ik volgde hiervoor verschillende opleidingen en specialiseerde mij verder in productfotografie en foodfotografie.

Wil je nog meer weten over mij? Neem een kijkje op mijn Linkedin, Instagram of andere social media. Je vind de links onderaan de pagina.

 

tine digital tales