Realisaties

nona et moi webshop

Webshop voor Nona et moi

Nona et moi is een online fashion boutique waarbij styliste Suryani je helpt bij het maken van de mooiste combinaties. 

Webshop Theelicieus

Kristien van Theelicieus kwam naar mij met de vraag haar oude webshop te vernieuwen. Meer dynamic, frisser design, gebruiksvriendelijke back-end? Yes we can. Bekijk hieronder de website.

Theelicieus webshop
website laura mignolet

Website Laura Mignolet

Psychologe Laura Mignolet kwam naar mij toe met een heel concreet ontwerp voor haar website. Dit ontwerp werd voor Laura omgezet tot een eenvoudige WordPress website waarbij ze zelf met gemak wijzigingen kan aanbrengen in tekst en foto’s.

Webshop Petson

Macarons, Brownies, lolly’s, … Dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod van Petson. Om dit lekkers aan te bieden wou Aurélie graag een webshop waar ze zelf kon aan meewerken. Samen werkten we aan haar webshop. Ik zorgde voor het ontwerp en de technische kant. Aurélie van Petson zorgde voor de invulling. Een heel fijne & vlotte samenwerking. 

webshop petson

Fotografie

Voor mijn eigen webshop Binkies verzorg ik zelf de productfotografie & sfeerbeelden voor de webshop & social media. 

Ook spits ik me toe op foodfotografie en fotografeerde ik reeds voor verschillende merken. 

Website Proptechlab

Voor de start-up Proptechlab ontwikkelde ik een zakelijke website die hun events van Eventbrite integreerde.

Proptechlab
binkies freebie

Freebie voor Binkies

Voor Binkies creëerde ik een lead magnet: namelijk een set van smartphone backgrounds die men gratis kan downloaden. 

Andere projecten

Niet elk project is even visueel voor te stellen. Zoals online marketing (SEO, SEA, Social media advertising, …), maar daarom zijn ze niet minder belangrijk.

Met plezier werk ik voor ExcluJess, Koffie Kàn, Kunoka, Souvenirs de Pomme, Moestuinweetjes, ALM … Hiernaast kan je nog een aantal klanten terug vinden waarvoor ik werk of reeds gewerkt heb.

Naast mijn werk als freelancer mocht ik ook reeds via agencies werken voor o.a. deze top merken: TUI, Smartphoto, AS Adventure, Brantano, Samsonite, Jules Destrooper, Kitchenaid, VeePee, …