Ik help je met jouw online verhaal, van a tot z

Digital tales

Wil je graag een webshop opstarten? Nood aan een nieuwe website?
Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten?

Als all-round online marketeer met een passie voor e-commerce help ik je graag verder.

Wat kan ik voor jou doen?

Ik help je graag in het realiseren van jouw online droom. De drie pijlers die je hieronder kan vinden, gaan jouw business helpen om online te starten én je zichtbaarheid een boost te geven.

Website & Webshop

Heb je nog geen website? Wil je graag een webshop starten? Is jouw huidige webshop of site aan vernieuwing toe?
Ik help je graag verder bij de opstart van een nieuwe
website of webshop.

U

Online Marketing

Je website is online, dat is de eerste stap, maar wat dan?
Dat bezoekers zomaar gaan binnen komen is te mooi om waar te zijn. Online marketing helpt je om klanten naar je website te trekken.  +14 jaar op de teller als online marketeer? I’m your girl. 

Fotografie

Geen mooie website stralende foto’s. Het is ‘not done’ om amateuristische foto’s te gebruiken op je website.  Het oogt niet mooi én het zal ook niet bevorderend werken voor je verkoop. Graag help ik je met het maken van productfoto’s en/of sfeerfoto’s.

Wat anderen zeggen…

De mening van anderen is veel meer waard dan wat ik je kan vertellen. Daarom, lees zelf wat anderen zeggen over mij.

“Zó ongelooflijk blij en dankbaar! Bedankt Tine! Bijna niet te geloven dat werkelijk alle communicatie via mail verliep en dat dit het resultaat is. Dat noem ik pas de klant aanvoelen.”

Aurélie

Petson

“Met veel genoegen heb ik samengewerkt met Tine aan de uitbouw en lancering van onze uitgebreide sociale media campagnes, waaronder vooral google Adwords en facebook advertenties. Dankzij de uitgebreide kennis en professionele houding van Tine, hadden we steeds het volste vertrouwen in een goede opvolging van de campagnes met mooie resultaten.”
Caroline Pollet

CAP Vakantiewoningen

“I really loved working with Tine. She upgraded our website, creating a new design from scratch, lay out, including integration with our tools, way better than before! It was a pleasure to work with her, she is very efficiënt, independent, proactive, and always reacts very quickly! I recommend her!”
Idriss Goossens

PropTechLab

“Tine is een gedreven online marketeer met een brede kennis en weet zich te onderscheiden door oog voor detail en probleemoplossend werken.”
Dimitri Claerbout

Aria

KLANTEN

Deze bedrijven mocht ik reeds een online boost geven…